Eladó Családi ház

Győr

109 500 000 Ft

Győr-Ménfőcsanak panorámás részén, forgalommentes, csendes utcában, eladó egy nagyon jó elrendezésű, 180m2 lakóterű, nagy teraszos, erkélyes, világos, DNY-i fekvésű családi ház 2 beállós, aknás garázzsal. A ház egy 2600m²-es, részben parkosított, részben szőlővel beültetett, panorámás telken található. A ’90-es években épült, belső kétszintes ingatlan elrendezése kiváló, hiszen nappali + 5 szobával, 2 fürdőszobával, háztartási helyiséggel, gardróbbal rendelkezik. A nagy méretű, körbe ablakkal ellátott, világos nappali-étkező egy részben fedett, tágas térkövezett terasszal van kapcsolatban. Az ingatlan jó állapotú, jelenleg irodaként működik, így igény esetén esztétikai felújításra szorulhat.
A ház 38-as téglából épült, a tetőt Bramac cserép fedi, a nyílászárók Sofa típusú hőszigetelt fa ablakok redőnnyel ellátva. A ház fűtése kondenzációs kazánnal, hőleadás padlófűtéssel megoldott, amelyet kiegészítettek egy kandalló kéménnyel, mint másodlagos fűtési lehetőség. Emellett légkondicionáló berendezés biztosíthat meleget vagy a nyári melegben a lakás hűtését. Az udvarba távirányítással működtetett kapun keresztül juthatunk be.

A családi ház kiváló választás lehet nagyobb családoknak otthonuk kialakításában, de szintén jó lehetőség egy otthon és mellette – mivel egy külön bejárat is található-, egy iroda/rendelő kialakítására is.

 

Kérdéseivel vagy megtekintési igény esetén keressen bizalommal!

Wagner Katalin

Adatok

180 m2
2 600 m2
6 Szoba
Tégla
Kondenzációs kazán
2
Összkomfort

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage