Eladó Téglalakás

Pannonhalma

41 990 000 Ft

Csend, nyugalom és csodálatos kilátás az Apátságra!
Kiváló választás akár otthonának, akár befektetési céllal!

Pannonhalma központjához közel, csendes részen eladó egy Apátságra néző, nappali + 1 szobás, újszerű, bruttó 60 m2-es, 5 m2 erkéllyel rendelkező, világos kis lakás. A ház magastetős kialakítású, így igény esetén lehetőség van egy galéria létesítésére, amellyel egy hangulatos résszel növelhető az alapterület. A lakás keleti fekvésű, ezáltal az erkély kiválóan használható, hiszen délben és délután nem tűzi a nap, kellemes pihenést biztosít.
A ház, illetve a lakás új építésű, magas műszaki tartalommal rendelkezik. A beépített Internorm nyílászáróknak, a homlokzati hőszigetelésnek és a rendkívül gazdaságos házközponti, de egyedi mérős fűtésnek köszönhetően a lakás fenntartása, rezsi költsége kimondottan kedvező. A lakás harmonikus színekkel, burkolatokkal került befejezésre. A nappaliban hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes hőérzetet. 
A lakás kiváló választás akár fiatalok induló otthonának, vagy idősebbeknek, akik szeretik a csendet, nyugalmat, de mégis városias életérzést és kényelmet keresnek. 
Emellett Pannonhalma, mint a Világörökség része, kedvelt turisztikai központ, rengeteg idelátogatóval, így Airbnb-s lakásnak is kiválóan hasznosítható.

Jöjjön, nézze meg, kérdés esetén keressen bizalommal!
Wagner Katalin 

Adatok

60 m2
2 Szoba
Tégla
Újszerű
Kiváló
Házközponti egyedi méréssel
Panorámás
3
Összkomfort

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage