Eladó Családi ház

Győr

71 500 000 Ft

Győr-Ménfőcsanak kedvelt részén, forgalommentes, csendes utcában, eladó családi házat ajánlok figyelmükbe. A ház több lehetőséget is rejt magában, hiszen akár két generációnak, akár nagyobb családnak is kiváló választás. A ’80-as években épült ház egy 475m2-es telken található. A ház, belső kétszintes elrendezésű, eredetileg nappali + 3 szobás kialakítással került megvalósításra. Jelenleg a két szint külön lett választva, a felső részen is egy különálló kis lakás került kialakításra. Mivel az átalakítás során könnyűszerkezetes anyagokat használtak, bármikor könnyen visszaállítható az eredeti állapot. A lakótér 122m2 alapterületű, amelyhez az étkezőből kilépve egy nagyobb térkövezett terasz tartozik, ami védettségének és fekvésének köszönhetően kiválóan alkalmas a pihenésre, kikapcsolódásra. Az ingatlan jó állapotú, egy festéssel költözhető. A földszinti részen nappali, hálószoba, étkező-konyha, fürdőszoba, kamra, kazánház, plusz egy külön wc, előszoba található. A felső szinten két szoba, konyha, fürdőszoba és egy kis hálófülke került kialakításra.
A ház 30-as téglából épült, hőszigetelt vakolattal, a nyílászárók részben redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott, hőszigetelt fa ablakok. A ház fűtése kazánnal, hőleadás radiátorral megoldott, a meleg vizet gázbojler biztosítja. A fűtési rendszer úgy lett kialakítva, hogy esetlegesen egy vegyestüzelésű kazán beállítása is lehetséges legyen. Emellett légkondicionáló berendezés biztosíthat meleget vagy a nyári melegben a lakás hűtését. Az udvarban a ház mögött egy garázs található, a füvesített udvar öntözése pedig a fúrt kútból oldható meg.

 

A családi ház kiváló választás lehet kisebb-nagyobb családoknak otthonuk kialakításában, de akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet.

 

Kérdéseivel vagy megtekintési igény esetén keressen bizalommal!

Wagner Katalin

 

Adatok

122 m2
475 m2
4 Szoba
Tégla
Gázkazán
Udvari
2
Összkomfort

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage