Eladó Családi ház

Győrújbarát

220 000 000 Ft

Győrújbaráton örökpanorámás családi ház eladó !

Egy igazi kincset ajánlok most figyelmükbe !

Barátin a természetvédelmi terület lábánál a domboldalon, örökpanorámás ( valóban az is marad ) gyönyörű családi otthon vált eladóvá, kilátással az Alpokig és az erdőre.

A telek 2700 m2 gyönyörűen parkosított, buja növényekkel teletűzdelt. Az ingatlanhoz egy saját , majdnem 100 méteres úton jutunk fel, így bátran mondhatom, hogy privát szférát biztosít az itt lakók számára. Szomszédok se közel,inkább távol.
A magánúton felérve egy térkövezett parkolóba érünk, ahol a garázs található tárolóval, közel 130 m2-en. Négy autó is kényelmesen elfér és még sok minden más.
Növényekkel tarkított lépcsősoron jutunk fel a házhoz.

A csládi házat 2001-ben építették, de 2021-ben szépen felújították. Új homlokzat került rá, szigeteléssel. Burkolatokat cseréltek, új lett fürdőszoba, Wc. A konyhaszekrényt egy éve tölgyfára cserélték.
A két szint elosztását tekinve, a földszinten található a nappali, külön konyha-étkező, amiről egy hatalmas 40 m2-es fedett teraszra jutunk. Zuhanyzós fürdőszoba, külön Wc. Az itt találaható vendég szoba külön lakrésszé alakítható. Az emeleten négy háló és egy nagyméretű fürdőszoba szaunával kapott helyet.

Fűtése gázkazán, lapradiátoros hőleadással. A nappaliban kandaló található, ami rá van kötve a radiátorokra.

A hideget lent szplit klíma az emeleten közponi klíma biztosítja.

A ház külön helyiségében egy 8x4 -es hőszivattyúval fűtött medence található.

A ház 3 hónapon belül költözhető.

A képek nem adják vissza azt az életérzést, ami itt vár Önre. A Tulajdonos kizárólag a mi irodánkat bízta meg az értékesítéssel. Várom megtisztelő hívását.

 

Adatok

175 m2
2 700 m2
Tégla
Kiváló
Kiváló
Cirkó
Panorámás
Gépesített
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage